Diensten- en werkzaamhedenpakket

Diensten en werkzaamheden pakket HD-Agro
Als agrarisch loonbedrijf kunnen wij u een compleet pakket van diensten en werkzaamheden aanbieden. Kies een van de pagina’s uit de lijst linksboven om per onderdeel de mogelijkheden te bekijken. Heeft u vragen over een specifieke situatie, teelt of werkzaamheid dan kunt u het best contact met ons opnemen.

We zijn gespecialiseerd in de teelt van uien, aardappelen en wortelen. Maar ook voor overige teelten kunnen wij u van dienst zijn. Zeker voor te bruine bonenteelt kunnen wij alles verzorgen, behalve het vinen van de bonen met een mobile viner.

We zijn beschikbaar voor vele werkzaamheden op een akkerbouwbedrijf of teelten voor een veehouder. Zoals grondbewerking, granen en grassen zaaien e.d.

Wenst u een verdergaande samenwerking, of het in deelbouw / deelteelten bewerken van uw percelen staan we daar zeker voor open. Vanzelfsprekend zijn is daar wel uitgebreid overleg voor nodig.

Ons werkgebeid is voornamelijk Zeeuws-Vlaanderen en de aangrenzende streken in België. We hebben ervaring om buiten dit gebied werkzaamheden uit te voeren voor specifieke teelten. Neem contact op over de mogelijkheden en kosten. Transportkosten van materiaal en reiskosten medewerkers tellen natuurlijk mee.